logo

O nama

slider1

Odvjetničko društvo Hrabar & Partneri d.o.o. osnovano je 20. prosinca 2012. godine kao slijednik samostalnoga odvjetničkog ureda Igora Hrabara koji djeluje neprekidno još od 1985. godine.

Kroz 33 godine pravnoga iskustva, od čega pet godina rada na Trgovačkome sudu u Zagrebu te 28 godina rada u odvjetništvu, odvjetnik Igor Hrabar stekao je veliko juridičko znanje i iskustvo iz mnogih grana prava, a posebice građanskoga prava, radnoga prava i trgovačkoga prava.

S ciljem prenošenja svojega stečenog pravnog znanja i iskustva na mlađe kolege, a uslijed proširivanja opsega poslovanja, u 2012. godini je osnovano naše društvo kao društvo s ograničenom odgovornošću.

U Odvjetničkom društvu Hrabar & Partneri d.o.o. trenutno je zaposleno sedmero djelatnika, kako pravnika tako i upravnih referenata. Pravno djelovanje ureda je širokog opsega uz kvantitativni naglasak na građansko pravo, obiteljsko pravo, sportsko pravo, radno pravo, ovršno pravo te trgovačko pravo, a na kojim područjima je društvo i steklo svoju reputaciju.

Putem svojih djelatnika ured raspolaže znanjem engleskoga, francuskoga, njemačkoga i talijanskoga jezika.

Misao vodilja koja se proteže kroz našu cjelokupnu djelatnost, jest naglasak na kvaliteti našeg rada i na ažurnosti naše djelatnosti, koristeći se dugogodišnjim pravnim iskustvom, a sve kako bi se posvetila maksimalna pažnja svim zahtjevima naših klijenata.